راهنمای خرید کاور مبل و معرفی انواع روکش مبل در قطور

روکش مبل ژله‌ای در قطور و جنس منحصر به فرد آن در کنار شناخت پارچه های مخصوص روکش مبل و آیتم‌های مختلف انتخاب طرح و جنس پارچه برای دوخت کوسن مبل و همین طور دوخت روکش مبل با توجه به شرایط نگهداری و هماهنگی آن با ظاهر مبلمان مثل رنگ روکش مبل یک ایده خلاقانه و کاربردی را برای محافظت از مبلمان در محیط‌های مختلف همراه دارد..09120293803 آقای سعید غلامیروکش ژله ای مبل

روکش مبل ژلاتینی در قطور قبل از پرداختن به مزایای روکش مبل ژله ای  در قطور بد نیست بدانیم که روکش مبل ژلاتینی چیست؟ برخلاف روکش‌های پارچه‌ای، قدیمی و هماهنگ با پارچه مبل، روکش مبل ژلاتینی (که به آن روکش مبل ژله ای و روکش مبل ژله ای نیز می‌گویند) جنسی شفاف داشته و ظاهری شلوغ به فضای شما نخواهد داد.

روکش ژله‌ای در قطور از جنس پلیمر شفاف و انعطاف‌پذیر PVC است که با نوار دوزی کاملا اندازه مبلمان دوخته می‌شود.
شناخت مزیت‌های روکش ژله‌ای مبل و استفاده از آن تا حدودی درصد ضرورت و نیاز به تعمیر مبل چرم و دیگر مدل‌های مبلمان را کاهش داده است.

روکش مبل ژلاتینی در قطور

بیشتر افراد در مواجهه با روکش مبل ژله ای تنها به این سوال بسنده می‌کنند: "روکش مبل ژلاتینی خوبه؟". تصمیم با شماست که بین تعمیر مبلمان، تعویض زودهنگام آن و جلوگیری از آسیب به مبل با توجه به جنس و نوع فوم سرد، گرم و خنثی کدامیک را انتخاب کنید. باید توجه داشت که این نوع روکش نیز مزایا و معایب خود را دارد و بهتر است پیش از خرید، آن‌ها را بررسی کنید تا با توجه به شرایط و نوع استفاده، بهترین انتخاب را داشته باشید.

در ادامه مزایای روکش مبل ژلاتینیدر قطور را بررسی می‌کنیم تا ببینیم آیا واقعا بهتر است از این نوع روکش به جای روکش‌های قدیمی استفاده کنیم یا خیر.

1. محافظت عالی روکش مبل ژله ای از مبلمان

استفاده از یک محافظ خوب برای مبل نه‌تنها عمر آن را افزایش می‌دهد، بلکه هزینه تعمیر مبلمان را نیز کاهش می‌دهد. روکش مبل ژله ای انتخابی بسیار هوشمندانه برای نگهداری از مبلمان‌تان است. این روکش مانع از جذب آب، انواع خوراکی‌ها و نوشیدنی‌ها و گرد و غبار توسط مبل شده و جلوی هرگونه نگرانی را خواهد گرفت.


2. پوشیده نشدن طرح مبل توسط روکش مبل ژله ای

مطمئنا شما نیز دوست ندارید مبلمان زیبای خود را با یک پارچه‌ی یک رنگ و بی‌روح بپوشانید؛ مخصوصا اگر ترکیب رنگ مبل خود را با وسواس و تحقیق انتخاب کرده باشید. انتخاب روکش مبل ژلاتینی به‌عنوان روکش به سادگی این مسئله را حل می‌کند. روکش مبل ژله ای علاوه بر محافظت از مبلمان شما، طرح و رنگ آن را به‌عنوان عضوی مهم در دکوراسیون خانه‌ی شما نخواهد پوشاند.

3. سهولت در تمیز کردن روکش مبل ژلاتینی

همان‌طور که در ابتدای لیست گفتیم، روکش مبل ژلاتینی ماده‌ای را جذب نمی‌کند و از خود عبور نمی‌دهد. همین مسئله باعث می‌شود تا درصورت نیاز، شما بتوانید روکش مبل ژله ای خود را به سادگی و تنها با یک دستمال یا حوله مرطوب تمیز کنید.

4. ضدآلرژی بودن روکش مبل ژله ای

جذب نشدن گردوغبار، شوره سر، سایر ذرات موجود در فضا و... توسط روکش مبل ژلاتینی مزایای دیگری نیز دارد. برای مثال اگر شما حیوانات خانگی داشته باشید، احتمال چسبیدن موی آنها به روکش‌های پارچه‌ای بسیار بالاست و جدا کردن و تمیز کردن آن نیز دشواری خاص خود را دارد. اما درصورت استفاده از روکش ژله ای برای مبل این مشکل نیز حل خواهد شد. این مسئله برای خانواده‌هایی با کودکان خردسال یا افراد دارای حساسیت می‌تواند بسیار مفید باشد.

5. مقاومت بالای طلق روکش مبل

روکش مبل ژلاتینی به واسطه جنس خود (PVC)، استحکام بالایی دارد و ضدخش نیز است. به این ترتیب هم خود روکش ژله ای دوام بالایی دارد، هم از سایش مبل شما (برخلاف روکشهای پارچه‌ای) و آسیب به آن جلوگیری می‌کند و عمر آن را افزایش می‌دهد.

معایب روکش مبل ژلاتینی چیست؟

پس از توضیح اینکه روکش مبل ژلاتینی چیست و بررسی مزایای آن، به معایب روکش مبل ژلاتینی می‌رسیم.

1. تعرق

یکی از معایب روکش مبل ژلاتینی تعرق است؛ چه در فصل‌های گرم و چه در فصل‌های سرد. البته کیفیت طلق روکش مبل می‌تواند تا حدودی این مشکل را متعادل کند.

2. امکان تغییر رنگ پس از شستشو

یکی دیگر از معایب روکش مبل ژلاتینی امکان تغییر رنگ آن است. برخی از روکش‌های ژلاتینی ممکن است پس از شستشو به زرد متمایل و یا کدر شوند و شفافیت اولیه‌ی خود را از دست بدهند.

چگونه روکش یک مبل راحتی را اندازه بزنیم؟ با ما همراه باشید تا روش صحیح اندازه گیری و دوخت روکش مبل (راحتی) را به شما آموزش دهیم .

3. امکان پارگی

امکان پارگی نیز یکی دیگر از مشکلات و معایب روکش مبل ژلاتینی است. روکش مبل ژله ای استحکام مناسبی دارد؛ اما گر از کیفیت مناسبی برخوردار نباشد، امکان پاره شدن آن بسیار محتمل است.
با یک نگاه کوتاه متوجه می‌شویم که معایب روکش مبل ژلاتینی از مزایای آن بسیار کمتر بوده و به‌صورت کلی "روکش مبل ژلاتینی خوبه!" و پرداخت هزینه و قیمت پلاستیک روکش مبل و قیمت روکش ژله ای مبل سلطنتی ارزشش را دارد.

راهنمای نگهداری و مزیت استفاده از روکش و روکش مبل ژلاتینی در قطور

از جمله دغدغه هایی که خانم های خانه دار با آن رو به رو هستند نحوه تمیز کردن و شستشوی روکش مبلمان است که هر نوع روکشی اصول شستشوی خاص خود را می طلبد. یکی از این موارد که می توان به آن اشاره داشت شستن روکش پلاستیکی مبل است که باید نسبت به نکات مهم در این زمینه آشنا باشید تا صدمه ای به آن وارد نکرده و به درستی آن را تمیز نمایید.روکش مبل

روکش پلاستیکی مبلمان چجوری تمیز میشه؟

به گزارش اقتصاد آنلاین؛ یکی از انواع روکش پلاستیکی مبلمان که استفاده از آن بسیار رایج می باشد روکش پلاستیکی یا طلقی بوده که به منظور جلوگیری از کثیف شدن و خراب شدن مبلمان از آن استفاده می کنند و با توجه به این که این مدل روکش نحوه شستشوی راحتی نسبت به دیگر مدل ها دارد در نتیجه بسیار پرفروش بوده و کاربرد فراوانی نیز دارد. در همین زمینه سعی داریم در این مطلب به منظور یادگیری شما عزیزان نحوه و مراحل شستن روکش پلاستیکی را مورد بررسی قرار دهیم.

طریقه شستن روکش پلاستیکی

روکش پلاستیکی مبلمان یا ژلاتینی به دلیل جنس خاصی که دارد کاربرد راحتی داشته و باب سلیقه اغلب خانم ها می باشد ولی پس از مدتی استفاده امکان دارد که خشک شده و حالتی کدر مانند به خود بگیرد که نیاز به شستشو و تمیزکاری دارد. شستن روکش پلاستیکی همچون شستن مبل، نحوه شستنتن تشک و دیگر وسایل اصول و نکات مخصوص به خود را دارد که لازم است بر اساس آن عمل نمایید تا با مشکلی رو به رو نشوید.

بهترین شیوه های شستن روکش پلاستیکی

این نوع روکش مبل گزینه ای عالی و مناسب برای نگه داری از انواع سرویس مبل و ممانعت از ضرورت تعمیر مبلمان در دوره های زمانی کوتاه مدت است. روکش پلاستیکی و جنس خاص آن در کنار سایر پارچه های ویژه روکش مبل و فاکتور های مختلف انتخاب طرح و جنس پارچه به منظور دوخت کوسن مبل و همچنین دوخت روکش مبل متناسب با وضعیت نگهداری و همخوانی آن با نمای مبلمان همچون رنگ روکش مبل ایده ای کاربردی و بی نظیر را برای حفاظت از سرویس مبل در مکان های مختلف به همراه دارد.

برعکس روکش های پارچه ای، قدیمی و هماهنگ با پارچه مبلمان روکش مبل پلاستیکی دارای جنسی شفاف بوده و نمایی شلوغ به محیط نخواهد داد. این نوع روکش از جنس پلیمر شفاف و انعطاف پذیر PVC بوده که با کمک نوار دوزی کاملا هم سایز مبلمان دوخته می شود.

به منظور شستشوی این مدل روکش هیچ وقت نباید از ترکیبات شوینده و ماشین لباسشویی استفاده گردد. تنها با یک دستمال مرطوب می توان آن را تمیز کرد چرا که در صورت استفاده از این مواد شیمیایی رنگ روکش حالت کدری به خود گرفته و شفافیت اولیه خود را از دست می دهد

روش های مختلف شستشوی روکش ژله ای

برای این کار بهتر است روکش پلاستیکی را درون یک ظرف بزرگ دارای آب ولرم تا حدودی خنک بگذارید و شامپویی ملایم و مناسب را درون آب ریخته و صبر کنید تا روکش خیس شود. بعد روکش را از آب خارج کرده و خشک نمایید. در ادامه کار لکه ها و قطره های آب باقی مانده بر روی روکش را با استفاده از دستمالی نمناک تمیز کنید.

توجه به این نکته بسیار مهم و ضروری می باشد چرا که برخی افراد تصور می کنند لکه ها پس از خشک شدن روکش به خودی خود از بین رفته در صورتی که باید در همان ابتدای کار که لکه ها تازه بوده آن ها را با کمک دستمالی نم دار بدون اعمال فشار پاک نمایید.

روش دوم شستن روکش

شیوه دیگر برای شستن روکش پلاستیکی این است که با کمک دستمالی مرطوب و آغشته به ترکیبات پاک کننده تمیز نمایید و دستمال را به آهستگی روی روکش بکشید. به منظور این که روکش حالت خشکی نگیرد و تمیز باشد در طول هفته یک مرتبه این عمل را انجام دهید. بدین صورت روکش خیلی کثیف نشده و نیازی ندارید کل آن را شستشو دهید اما در صورتی که نوار های آن خیلی کثیف شد و مجبور به شستشو شدید به هیچ عنوان داخل ماشین قرار ندهید و عمل شستشو را با دست انجام بدهید.

بعد با دستمال میکروفایبر آب روی روکش را گرفته که جای لکه ها باقی نماند. در طول ماه نیز یک مرتبه داخل یک آبپاش چند قطره شامپو بچه بریزید و روکش را با استفاده از آن پاک کنید. بدین گونه روکش هم براق می شود و هم این که حالت خشکی نمی گیرد.
نکات مهم و اساسی

  1. پاک کردن روکش تنها با یک دستمال خیس شده با آب کافی می باشد.
  2. با کمک آب داغ یا سرد نباید روکش را شستشو داد.
  3. با فشار آوردن و شدت زیاد روکشها را هرگز شستشو ندهید.
  4. نیازی به اتو کشیدن و صاف کردن این مدل روکش نمی باشد.
  5. این نوع روکش را به هیچ عنوان درون ماشین لباسشویی قرار ندهید.
  6. به منظور شستشوی روکش پلاستیکی یا ژله ای از پودر ماشین استفاده نکنید.

مزایای استفاده از روکش پلاستیکی در قطور

  1. در ادامه فواید مهم بکار بردن این مدل روکش را شرح داده ایم.
  2. حفاظت عالی و مناسب

بهره مندی از یک روکش و محافظ مناسب برای مبلمان نه فقط ماندگاری و عمر آن ها را زیاد کرده بلکه هزینه تعمیر مبل را نیز کاهش می دهد. روکش مبل پلاستیکی انتخابی عالی و هوشمندانه برای نگه داری از مبلمان است. این نوع روکش مانع از نفوذ آب، گرد و غبار، خوراکی و نوشیدنی ها به وسیله مبل می شود.

عدم پوشیده شدن طرح مبل

قطعا همه افراد نمی خواهند سرویس مبل آن ها با یک پارچه یکرنگ و بی روح پوشانده شود به ویژه اگر ترکیب رنگ مبل خود را با دقت و حساسیت زیادی انتخاب کرده باشند. انتخاب روکش مبل پلاستیکی به جای روکش به راحتی این مشکل را برطرف می کند. روکش مبل پلاستیکی ضمن محافظت از سرویس مبل طرح و رنگ آن را به عنوان عنصری مهم در دیزاین خانه نخواهد پوشاند.

روکش پلاستیکی مبلمان چجوری تمیز میشه؟

ماندگاری بالای روکش

روکش مبل پلاستیکی به دلیل جنسی که دارد مقاومت زیادی داشته و ضدخش نیز می باشد. بدین گونه هم خود روکش ماندگاری بالایی داشته و هم از سایش مبلمان و صدمه به آن ممانعت می کند و همچنین عمر آن را بالا می برد.

معایب و مشکلات استفاده از روکش پلاستیکی

در ادامه عیب هایی که این نوع روکش به همراه دارد را به طور کامل شرح داده ایم.

تعرق داشتن

از جمله معایب این نوع روکش تعرق می باشد که هم در فصول گرم و هم در فصول سرد این مشکل وجود دارد. البته میزان کیفیت طلق روکش مبل می تواند تا حدی این مشکل را متعادل نماید.

احتمال عوض شدن رنگ بعد از شستشو

از دیگر معایبی که این مدل روکش دارد احتمال تغییر رنگ آن است. بعضی از روکش های ژله ای امکان دارد بعد از شستشو به حالت زرد متمایل و یا کدر در آیند و شفافیت اولیه آن ها از بین برود.

امکان پاره شدن

احتمال پاره شدن نیز از دیگر مشکلات این مدل روکش است. روکش مبل پلاستیکی مقاومت بالایی دارد ولی در صورتی که از کیفیت بالایی برخوردار نباشد امکان زیادی وجود دارد که پاره شود.

مبلمان به عنوان یکی از کاربردی‌ترین لوازم و وسایل موجود در هر خانه می‌تواند تاثیر بسیار زیادی در شکل ظاهری فضای داخلی منزل شما داشته باشد؛ بنابراین روکش و پارچه ای که برای رویه مبلمان در نظر می‌گیرید علاوه بر زیبایی باید از کیفیت بالایی برخوردار باشد تا بعد از استفاده طولانی مدت شکل ظاهری خود را از دست ندهد و بتواند مانند روز اول در دکوراسیون منزل شما بدرخشد. در ادامه این مطلب را به نقل از سایت مشروح می‌خوانیم.

پیراهن یا روکش مبل یکی از گزینه‌هایی است که با استفاده از آنها می‌توانید تا حد زیادی مبلمان تان را بهتر نگهداری کنید؛ به همین منظور در این مطلب می خواهیم پاسخ سوال یکی از همراهان را در رابطه با بایدها و نبایدهای استفاده از روکش مبل در دکوراسیون منزل را با شما در میان بگذاریم، شاید این سوال دغدغه شما عزیزان هم باشد، پس با ما همراه باشید.

ممکن است بپرسید ما به تازگی مبل استیل با پارچه سفید خریدیم می‌خواستم برای جلوگیری از کثیف شدن مبل از روکش مبل استیل استفاده کنیم به نظر شما استفاده از روکش مبل خوب است یا بد، پیشنهاد شما چه نوع روکش مبلی هست لطفا راهنمایی کنید؟

در جواب باید بگوییم به طور کلی استفاده از روکش مبل در دکوراسیون منزل به خصوص برای مبلمان کلاسیک و استیل از نظر زیبایی شناختی چندان مناسب نیست و بهتر است از پارچه‌های نانو و زیبایی خود مبلمان برای دکوراسیون فضای داخلی‌تان استفاده کنید،

اما اگر به هر حهتی امکان محافظت از پارچه رو مبلی تان برای شما مقدور نیست می توانید از پیراهن مبل و یا رویه های زیپ دار قابل شست و شو استفاده کنید. رویه‌های زیپ‌دار برای مبلمان راحتی بسیار مناسب هستند و این امکان را به شما می‌دهند که به سادگی آنها را تعویض کنید. روش دیگر دوخت پیراهن مبل است، دوخت روکش مبل یا پارچه رومبلی یکی از روش‌هایی است که برای حفاظت از مبلمان منزل استفاده می‌شود،

این روکش روی مبلمان کشیده می شود و وظیفه محافظت از پارچه و یا چرم روی مبلمان را دارد. امروزه در اکثر منازل از انواع مبل و صندلی استفاده می‌شود و تنوع گوناگون رنگ و نوع آنها طیف وسیعی از انتخاب را برای متقاضیان ایجاد کرده است. برخی سرویس‌ها گران‌قیمت و برخی ارزان هستند.

اما دوخت پیراهن یا روکش جهت نگهداری بهتر یا برای تهیه پیراهن انواع مبل یا سرویس‌های ناهارخوری الگوی مشخصی نمی‌توان ارائه کرد زیرا تنوع بسیاری در این حرفه نهفته است. امروزه دوخت یک دست پیراهن مبل به نکات مختلفی بستگی دارد در دوخت روکش این قبیل سرویس‌ها می‌توان از جنس پارچه و یا ژلاتین استفاده کرد.

اگر برای دوخت پیراهن مبل به یک مغازه یا مرکز دوخت مراجعه کنید متوجه خواهید شد که جدای از قیمت متری پارچه، اجرت دوخت هر روکش جداگانه محاسبه می‌شود. استفاده از ژلاتین در دوخت روکش مبلمان استفاده از ژلاتین در دوخت پیراهن مبل، ضمن گران‌تر شدن عمر کوتاه‌تر را نیز به همراه دارد.

هم‌چنین امکان پارگی در ژلاتین بیشتر است و اغلب متقاضیان برای اینکه طرح مبلشان مشخص شود این نوع را انتخاب می‌کنند. مرسوم است که در صورت تمایل باید ابتدا با محل مورد نظر تماس بگیرید. سپس کارشناس با کاتالوگی از انواع پارچه و مدل دوخت برای دیدن سرویس مورد نظر شما به منزل می‌آید و پس از انتخاب و تأئید نهایی بدون جابه‌جایی مبل‌ها فرصتی از یک هفته تا بیشتر را برای تحویل کار در نظر می‌گیرد.

دوخت پیراهن مبل به ۳ صورت پارچه‌ای، ژلاتینی و پارچه‌ای-ژلاتینی انجام می‌شود. نوع پارچه‌ای‌ها قابل شست‌شو و مقاوم هستند و مهم‌ترین عیب ژلاتینی‌ها، تعریق آنها در گرما و حتی سرما است. رنگی به سلایق افراد بستگی دارد. می‌توانید از پیراهن مبل و یا رویه‌های زیپ دار قابل شست و شو استفاده کنید.

روکش ژله‌ای انتخاب روکش مبل مناسب به عوامل مختلفی مثل نوع مبلمان، جنس پارچه رو مبلی و سلیقه‌ی هر فرد بستگی دارد، اما به طور معمول در دوخت روکش مبل استیل و پیراهن مبل معمولی می‌توان از روکش مبل پارچه ای و یا روکش مبل ژلاتینی در قطور استفاده کرد.


4/28/2025 7:32:15 AM:Published Date